Shrek szimfonikus kísérettel, horrorfilm és koncert - Hundred Sins ajánló

  • Zene
  • Filmvetítés
2024. 10. 17.

Következő ajánlónkat Hundred Sins producernek köszönhetjük, mégpedig abból az apropóból, hogy ő is fellép az idei Budapest Showcase Hub-on zenekarával, ahol rajta kívül több banda is megmutatja magát a régióból.

Már öt éve dolgozott együtt Azariah-val, de neve igazán akkor robbant a köztudatba, amikor Beton.Hofival ledobták a Bagirát. Két nagylemezzel és egy remixlemezzel a háta mögött most zenekarával koncertezik, alkalmanként pedig elektronikus zenei bulikat szervez C*NZÚRA néven.

Horrorfilm, szimfonikus Shrek vetítés és egyéb érdekességek várnak odalent! 👇

Skream

Hol: Akvárium
Mikor: December 6.
Mi: Skream talán a legnagyobb “oldschool” dubstep dj és producer, nemrég egy korszakalkotó Boiler Room szettel tért vissza, amiben bebizonyította, hogy egy számot akár egymás után 5x is le lehet játszani. Remélem Pesten is hasonlóan jó kedvében lesz.

Shrek 2 - filmvetítés élő szimfonikus zenével

Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Mikor: November 29.
Mi: Igazából én sem tudom, mit várjak az eseménytől, de abban biztos vagyok, hogy nem fogok csalódni. Shrek 2 + szimfonikus zenekar? Mi mehet mellé?

Falling In Reverse, Hollywood Undead, Sleep Theory

Hol: Barba Negra
Mikor: November 23.
Mi: Csak pár hónapja ismerem, de azóta az egyik kedvencem. A metált egy olyan köntösben mutatja be és annyi oldalról, akár egy zenén belül is, hogy a metált nem kedvelőknek is leesik az álla.

BuSH 2024

Hol: Budapest
Mikor: November 5-7.
Mi: Sok tehetséges feltörekvő közép-európai zenész egy helyen, köztük az én zenekarom is.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩