Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

KAMAFAKA BULIAJÁNLÓJA

  • Hardcore techno
  • Industrial Techno
11/24/23

Mai buliajánlónkat a NoFear kollektíva egyik tagja, a veretős indusztriál technót pörgető női DJ, Kamafaka válogatta, aki az elmúlt években számtalanszor lépett fel Európai színpadokon, csapatával pedig a hazai szcéna kiemelkedő entitásává váltak. Gyerekként először az alternatív rock, a hiphop és a dubstep érdekelte, majd később megtalálta igazi szerelmét, a technot.

A válogatásban megtalálhatjuk két saját bulit, egy filmfesztivált, de egy girlpower queer bulit is. 🏭 🚧

NOFEAR X TECHLAB

Hol: A38 HAJÓ

Mikor: NOVEMBER 25.

Mi: ,,Borzasztó izgatottan várom a most szombati NoFear x Techlab eseményünket. Kollaborációnknak az A38 ad helyet, ahova tini éveim első buli élményei köthetőek. Alig várom, hogy a kedvenc zenei közegem egyesüljön ezen a számomra rendkívül ikonikus hellyel 💕"

HIR* FEMME TECHNO*

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: DECEMBER 2.

Mi: ,,A queer partysorozat ezúttal egy girlpower lineuppal bontja le a Turbina falait. Sok színű zenei kínálat várható a hardgroovetól kezdve egészen tempósabb ütemekig 🧚🏻‍♀️"

240KM/H x KAMAFAKA

Hol: ARZENÁL

Mikor: DECEMBER 8.

Mi: ,,Az első sikeres eseményünk után a német 240km/h kollektívával szükség volt egy ráadásra, ezúttal az Arzenálban. LESSSS magyarországi debütálását a belga Jan Vercauteren egészíti ki egy erős haza supportal és Adrián Mills-el, a kiadó atyjával. Készülj fel egy felejthetetlen éjszakára 😉 ."

CRIME w/ DJ MELL G

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: DECEMBER 16.

Mi: ,,A Crime bulik mindig is nagy kedvenceim voltak, mai napig nem okozott csalódást 🤩."

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buli választékért KATT IDE! 🪩🪩