CRIME w/ DJ MELL G

2023-12-16T22:00:00.000Z

A hamburgi német művész érkezik Budapestre

Dec
16

Program

🕷️ Gyors electro és fémes techno keveredik DJ MELL G különleges hangzásában, amit végre Budapestre is elhoz nekünk. A német producer illegál bulikon kezdte a karrierjét, majd virális HÖR szettjeivel lopta be magát a raverek szívébe, amit a Juicy Gang Records nevű kiadójának megalapítása követett, ahol több kiadványt, köztük DJ F***off, és DJ Godfather kollabokat is kihozott. Napjainkban kíméletlen szettjeivel járja a világot, és persze a producerkedésben is aktív, idén nyáron jelent meg ‘ISSUES’ című energikus debütáló nagylemeze, amit részben a borderline személyiségzavara inspirált. DJ MELL G egy korszakos tehetség, aki a trendektől függetlenül hű marad művészi elképzeléseihez. A CRIME rezidensek mellett Sophie M hybrid live szettje tolja maximumra a dopamin szintünket.

⛔️ Szexizmus, rasszizmus, queerfóbia, zaklatás, nem kívánt fogdosás, vagy bármilyen gyűlölet szigorúan tilos és azonnali kitiltást eredményez az eseményről!

🕸️ LINEUP 🕸️

DJ MELL G 🇩🇪 (Juicy Gang Records)

https://soundcloud.com/djmellg

https://www.instagram.com/dj_mellg

CRIME 🇭🇺

https://soundcloud.com/crimecrime

https://www.instagram.com/_crimecrime/

Hexcode 🇭🇺

https://soundcloud.com/hhexcode

https://www.instagram.com/hexcode__/

Sophie M (hybrid live set) 🇭🇺

https://soundcloud.com/sophie_m_project

https://www.instagram.com/sophie_m_project/

artwork: https://www.instagram.com/4ntist4tic/

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események