Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Csütörtök esti lassulás

2024-04-18T16:00:00.000Z

vezetett mindfulness meditáció gyakorlás

Apr
18

Schedule

Az áprilisi csütörtök esti lassulás a hétköznapok hajtásának ellentéte, amikor végre lehetőség nyílik lelassulni, megpihenni és feltöltődni a hétvége előtt. Ez az időszak ideális arra, hogy élvezzük az elcsendesedést és a nyugalmat.

🗺️ Sanará Budapest (1052 BP, Szervita tér 3.)

🧘‍♀️ 1 órás vezetett, csoportos mindfulness gyakorlás.

👩‍🦰 A meditáció(ka)t tartja: Szabó Edit. Üzleti szférában dolgozom, mindfulness (MBSR: mindfulness-based stress reduction - mindfulness alapú stresszcsökkentés) tanár vagyok. A mindfulness (és a jóga) a legfontosabb stresszmenedzsment eszközöm a mindennapokban.

ℹ️ Kezdőket és lelkes újrakezdőket, valamint tapasztalt gyakorlókat is várok. Ha még sosem meditáltál, akkor is gyere bátran.

👗 A workshopon laza, kényelmes ruhában fogod a legjobban érezni magad. A helyszínen az átöltözési lehetőség biztosított.

👛 A gyakorlás díja: 3.500 Ft/alkalom. Ha úgy érzed, hogy részt szeretnél venni, de nem engedheted meg magadnak, akkor írj és beszéljünk róla.

ℹ️ Az esemény létszáma korlátozott, így előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció a díj átutalásával lesz teljes körű, amely egyben foglalónak is minősül. Lemondási feltétel: az esemény kezdése előtt 24 óráig díjmentesen lemondható, ez követően pedig a teljes díj fizetése esedékes.

🙋‍♀️ Gyere meditálni, várlak.

Similar Events