A Flïrt X Klisè @ MANYI

2024-04-04T18:00:00.000Z

Nincs még programod április 4-re?🤔 A Flïrt és a Klisè közös koncertje a MANYIban garantáltan emlékezetes lesz!🤘🏼❤️‍🔥 Ne maradj le róla!

Apr
04

Program

20:00-21:00 Klisè🩵

21:00-22:00 A Flïrt🌹

❗️Belépő: 1500 Ft, amit a helyszínen lesz lehetőséged készpénzzel megvásárolni. 🎉

Klisè🩵

A Klisè egy 2022 végén alakult formáció, amit Molnár Aliz (ének) és Bagi Bálint (gitár) alapított azzal a céllal, hogy a közös dalaikat zenekarként tudják színpadra vinni. A zenekar további tagjai; Korbeli Ferenc (gitár), Vörös Zsolt (basszusgitár) és Arató Illés (dob). Zenéjüket a popos lüktetés és gyakran a blues-os, jazz-es és rockos stílus határozza meg. A formáció célja múlt zenéjéből táplálkozó de mégis progresszív hangzásvilág megteremtése.

A Flirt❤️‍🔥

A Flirt 2021 őszén alakult, a stílusa progresszív pop-rock, a magyar nyelvű dalszövegek az összetett hangszereléssel olyan érzéseket adnak át mintha egy első randin lennénk: rengeteg fordulattal, kacérkodással és sejtelmességgel feszítik a húrt egészen egymás felfedezéséig.

2022 tavaszán megnyerték a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatót, megjelent az első single a “Ragadd Meg”, később pedig volt szerencséjük több live session sorozatot is forgatni többek között Petőfi Tv Akusztik műsorában, illetve a Hajógyárral is forgattunk közösen. 2023 nyarán első helyezést hoztak el a budapesti Fülesbagoly tehetségkutatón, ahol Szarka Esztinek a legjobb szövegíró, Csík Tominak pedig a legjobb zenész díjat ítéltek. 2023 decemberében megjelent az első lemezük a "Most az egyszer".

Helyszín

MANYI

Se nem foglaltház, se nem romkocsma, de mindenképpen olyan közösségi tér és kultúrgócpont, ami olyan egykori történelmi helyek hagyományát viszi tovább, mint a Kultiplex vagy a West Balkán.

Kapcsolódó események