Wekerlei Garázsvásár Fesztivál

2024-04-20T07:00:00.000Z  -  2024-04-21T13:00:00.000Z

Ha tavasz, akkor tavaszi garázsvásár! Nyílnak a kerti virágok, és nyílnak az udvarok is Wekerlén: már nem kell sokat várni, és eljön április 20-21., a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál hétvégéje!

Helyszínek nyitvatartása: szombaton 9:00-17:00 és vasárnap 10:00-15:00

Apr
20
-
Apr
21

Program

Idén tavasszal 65 wekerlei udvarban több mint 330 család várja, hogy megtaláld náluk a hőn áhított vásárfiát. Ez a hétvége az izgatott alkudozásokról, a beszélgetésekről, az összemosolygásokról szól: ha ismered Wekerlét, akkor tudod, hogy nálunk egy hétköznapi séta is élmény, de a garázsvásárkor az utcák megtelnek nyüzsgéssel, a máskor rejtve maradó kertekbe is bekukkanthatsz, ráadásul izgalmas holmikra is szert tehetsz!

Miket lehet itt venni?

Gyerekruhák, játékok, könyvek és megunt konyhai eszközök cserélnek majd gazdát, de gyakran bukkannak fel izgalmas alapanyagok kézműveskedéshez, gyűjteményekbe illő legók és porcelánok, biciklik és retró bútorok is. Ajánlott mindenhova benézni, alkudni pedig szinte kötelező!

Hogyan találod meg a helyszíneket?

A helyszínek Wekerletelep területén elszórva találhatóak, az eligazodást a garázsvásári térképünk segíti majd, melyben az árusító helyszínek mellett megtalálhatók a legnépszerűbb wekerletelepi vendéglátóhelyek is. A térkép az esemény előtti héten lesz elérhető a honlapunkon, valamint az eseményen korlátozott számban nyomtatott formában is beszerezheted majd.

Minden helyszínen találkozni fogsz egy adománygyűjtő persellyel is: már hagyomány, hogy az udvarokba betérve egy-egy tál süteménnyel, limonádéval vagy épp málnaszörppel vendégelnek meg a háziak. Kóstolj, falatozz bátran, és ha jól esett, cserébe dobj adományt a perselybe. Hogy idén kit támogatunk? Közösségi pályázatunkra már több izgalmas ügy is érkezett, hamarosan megosztjuk, kik kerülnek idén a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál perselyeire!

További programokkal és hasznos tudnivalókkal nemsokára érkezünk. Infók addig is a honlapunkon www.wekerleigarazsvasar.hu

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események