Crime with Miss Bashful & DBBD (live)

2024-04-27T21:00:00.000Z

₊˚⊹♡ Ismét MISS BASHFUL & DBBD live show a CRIME-al ₊˚⊹♡ Berlin extra dögös duója, ahol DBBD szolgáltatja a pattogó ütemeket, MISS BASHFUL pedig a pimaszul provokatív szövegekkel, ismét megizzasztja a Turbinát. Gyémánt köldök piercingek, a lehető legnagyobb karika fülbevalók, lila Juicy Couture crop topok, miniszoknyák és a legpozitívabb értelemben vett $lut-off lesz a hangulat. Persze bőven többről van szó, mint esztétikáról, nemrég egy $ex¥ új EP-t, egy szólóprojektet és több kollabot is kiadtak, átitatva hedonizmusukkal.

Apr
27

Program

A nagyteremben a rózsaszín szín helyi nagykövete, KAMAFAKA és rezidenseink is csatlakoznak hozzánk: CRIME és HEXCODE. Eközben a klubhelyiségben ott lesz NIKKA, aki már jól ismert a helyi booty-shaking szcénában, valamint CRB, aki mindig felpörgős szettekkel operál, és BALARÄM, aki egy trance utazásra visz minket.

| Nagyterem |

Miss Bashful x DBBD (live)

Miss Bashful DBBD

Kamafaka

CRIME

Hexcode

| Club room |

CRB

NIKKA

Balaräm

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események