KOZMIKUS TAVASZ A HÁROM HOLLÓBAN

2024-05-16T17:00:00.000Z

Megfújjuk a harsonákat, feltörjük a hetedik pecsétet és meglovagoljuk a fenevadat! TOTÁLIS PUSZTÍTÁS! A romokon új birodalom épül, mi pedig megszabadíttatunk a világnak homályától, melybe vettettünk. Amúgy koncertek lesznek, ha ebből nem derült volna ki.

May
16

Program

KÁLTES EKWA:

Szinkretista szintipop trió Budapestről, amely a fausti kultúra végnapjaiban alakult, hogy az Ismeretlen Isten nagy misztériumát ünnepelje, miközben a valóság és az irracionalitás egymásba omlik a szent önkívületben teremtett világban. Pogány dobgépek, katolikus szintik, gnosztikus pesszimizmus, kozmikus szorongás és őrülten emlékezetes refrének! Novemberben jött ki a lemez (és micsoda lemez!), most lesz az első koncert, hát, minek is kapkodni.

PHANTASY BUREAU

A Phantasy Bureau egy retrofuturisztikus-alter zenekar Budapestről. Sötét hangulatú dalaik emberi kapcsolataink szövevényességéről, a tudatalattinkban játszódó folyamatokról, az egyén és a társadalom viszonyáról szólnak.

BLACK NOSE & PURPLE HANDS

A Black Nose & Purple Hands zenekar 2020-ban alakult Sairam Al’Atti és Gerdesits Pali koprodukciójaként. A csapat célja egy olyan zenei atmoszféra megteremtése volt, amely felidézi a vintage softcore erotikus filmek zenei világát, ám azt meglepetés(és egyben szükség)szerű noise rock elemekkel ellenpontozza.

Helyszín

Három Holló

Kortárs kultúra az Erzsébet-híd pesti lábfejénél.

Kapcsolódó események