BOTB Remix Vlassics Vol.1 - 1980's & 1990s

2024-04-30T20:00:00.000Z

BOTB Classics bulikon kb. óránként előkerül egy-egy ismertebb szám remixe. Itt az ideje egy egész estés bulit szánni a témának, sőt mindjárt kettőt. Az elsőn a XX. század legismertebb trekkjeit vesszük elő a Vittulában.

Ma már tök természetes, hogy minden slágernek szánt dalhoz készítenek remixeket. De hogyan alakult ki ez az egész?!?

Apr
30

Program

Valamikor a 80-as évek közepén hiphop körökben kezdtek kisérletezni, hogy ne csak szimpla hosszú verziókat készítsenek a diszkóknak, hanem alapjaiban változtassák meg a dalokat. 10-15 évvel később olyan szintre fejlődött a dolog, hogy egymást váltották a remixek a slágerlisták csúcsán, köszönhetően house és bigbeat szupersztár dj-knek, bőven túlszárnyalva az eredeti dalok sikereit.

Szóval ez egy olyan buli lesz, amin a Paid In Fulltól kezdve a Brimful Of Asha-ig végigmegyünk a korszak legjobb és legismertebb remixein.

DJ's: Janesz & Beni

Beugró az nincs

Helyszín

Klub Vittula

A nyers, oldschool budapesti punk pincekrimók utolsó, mindenféle kulturális kompromisszumot körberöhögve körberajzoló mohikánja. A legélesebben szatirikus tumblr-generáció gyűjtőtégelye, amibe nem lehet csak úgy ujjbeggyel meggondolatlanul belenyúlkálni, és különösen nem érdemes bele öltönyben letévedni, oda nem illés okán. Ugyanitt: minden idők utcánsörözései és padkán fekvései zajlanak itt nyarak óta.

Kapcsolódó események