Be Thrifty Vintage Kilo Sale

2024-05-11T08:00:00.000Z  -  2024-05-12T16:00:00.000Z

Hello Budapest! 💫

Korlátozott számban még elérhetőek ingyenesen a jegyek, ha időben regisztrálsz. A helyszínen 1000 Ft-ért tudsz majd jegyet váltani.

Helyszín: Europeum Bevásárlóközpont

Dátum és időpont:

2024. május 11-12.

Szombat: 10:30 - 18:00

Vasárnap: 10:30 - 18:00

May
11
-
May
12

Program

✨ Mire számíthatsz?

Szuper hangulatra és több ezer ismert, közkedvelt, kiváló minőségű designer vintage ruhára, amelyeknek most második életet adhatsz. Sportruhák, pólók, farmerek, utcai ruhák, kabátok, dzsekik és még sok minden más XS-től a plus size méretekig.

Az árak 1750 Ft-tól kezdődnek egy ruhadarabért.

✨ Kik vagyunk mi?

A BeThrifty nem csak egy a sok vintage kilós kiárusítás közül, a BeThrifty-vel kiemelkedünk a többi közül! A vintage ruhák és újrahasznosított darabok legnagyobb és legjobb választékát kínáljuk! Az eredeti Vintage Kilo Sale visszatért a városodba!

✨ Így működik.

Azt és annyit vásárolhatsz, amit és amennyit csak szeretnél. Nem két nadrágot, egy inget és egy blézert veszel, hanem 1,08 kilogrammot a legválogatottabb vintage darabokból, hogy az egyéni stílusodhoz illeszkedjenek. A vintage darabokat a kijáratnál mérjük le, és ez határozza meg a végső árat, amelynek alapja 14500Ft/kg (nem kell egész kilót vásárolnod). Súlyról átváltva körülbelül 6650 Ft-ot fizetsz egy farmerért, 4200Ft-ot egy ruháért és 2450Ft-ot egy pólóért.

✨ Korán kell foglalnom időpontot, hogy a legjobb ruhákat találjam?

Természetesen nem! A nap folyamán új vintage darabokkal töltjük fel a polcokat, így nem számít, hogy korán érkeztél-e, vagy csak az utolsó pillanatban vásárolsz, rengeteg hihetetlen egyedi

darabot fedezhetsz fel.

✨ Lehet jegyet vásárolni a helyszínen?

Jegyek a bejárati pénztárban mindig kaphatók 1000 Ft-ért, de a plusz várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk az előzetes jegyrendelést, ráadásul a korlátozott számú ingyenes jegyeket

is csak online találod! Mire vársz még? Szerezd meg jegyeidet most!

✨ Hogyan juthatok hozzá a BeThrifty Tote Bag-hez?

Ingyenesen kaphatsz egy BeThrifty Tote Bag-et, ha megjelölsz minket és az esemény helyszínét egy általad készített, és valamelyik saját közösségi csatornádra közzétett tartalomban: legyen az story, Reels, feed post vagy TikTok tartalom. Közzétételnél mindig használd a @bethrifty.store

megjelölést. Meg is vásárolhatod a vászontáskát a kijáratnál, ennek ára: 1000 Ft.

❗ TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ❗

Gyermekeknek 14 éves korig nincs szükségük jegyre.

Készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges.

Nyerj egy kilót ingyen!

Miután lefoglaltad a jegyed, oszd meg ezt az Instagramon és használd a @bethrifty.store jelölést azért, hogy nyerhess egy kiló ingyen ruhát az eseményen!

KÖVESS MINKET!

Kövess minket Instagramon: @bethrifty.store

Kövess minket TikTok-on: @bethrifty.store

Látogasson el weboldalunkra: www.bethrifty.events

Csatlakozz a BeThrifty támogatói csapatához és kapj ingyenes vintage ruhákat az eseményen.

- Segíts csapatunknak a rendezvény installálásában és a lebontásban.

- 4 óra támogatásért 1 kg vintage árut kapsz

Helyszín

Europeum Bevásárlóközpont

Az Europeum Bevásárlóközpont Budapest egyik legforgalmasabb terére épült impozáns és izgalmas épületkomplexum kisebb és nagyobb üzletekkel, valamint kávézóval és éttermekkel.

Kapcsolódó események