Aiming for Sunday- One Last Time

2024-06-14T17:30:00.000Z

Készülj fel egy emlékezetes estére, amelyet a Szinnyai Dori duó különleges vendégszereplése tesz még színesebbé. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, éld át velünk utoljára a varázslatot!

Jun
14

Program

A csapat 2007 nyarán alakult egy tapasztalt zenészekből álló baráti társaságból. Szerettek volna együtt valami olyat alkotni, ami tartalmas, kiugró, de egyben populáris produkció is. Alapos munkájuk gyümölcseként kialakult egy sajátos hangvétel, melyet valahogy így jellemezhetnénk: igényes, angol nyelven megszólaló, akusztikus hangszerekkel, zongorával, néhol vonósokkal, néhol kütyükkel megspékelt, fülbemászó rock-popzene. Anno rendszeres szereplői voltak a hazai rádióknak, zenei TV műsoroknak. MR2, MTV Europe, RTL KLUB - Zöld Pardon, Gödör Klub, Volt Fesztivál – pár ismerős terep, ahol gyakran megfordult a banda. A zenekar azonban közel 10 éve nem aktív, a mostani koncert apropóját a Man in the Moon c. EP lemez megjelenésének 15-dik évfordulója adta, - egyedülálló alkalmat teremtve a nosztalgiára vágyóknak.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események