"don’t worry, I’m just a hop, skip, and jump away”

2024-05-17T17:00:00.000Z  -  2024-07-31T17:00:00.000Z

A „don’t worry, I’m just a hop, skip, and jump away” felfedező utazásra invitál minket, ahol az általunk felfedezett magokból meséket teremtünk, építjük azokat a mechanizmusokat, amelyekkel tápláljuk és feltárjuk ezeknek a magoknak a terméseit, valamint azok abszurditását, amelyek már túlhaladták fénykorukat.

May
17
-
Jul
31

Program

Koós Gábor és Mark von Rosenstiel első közös projektjében olyan gépek sorát hozzák létre, amelyek megváltoztatják történelmi környezetüket, a mészkövet, valamint ezeknek a gépeknek replikáit. A motorok zúgásával, a kövek őrlésével és a tinta ízével a levegőben a nézőket arra késztetik, hogy sétáljanak a hatalmas gépek között, melyek mindegyike folyamatosan változó identitását szolgálja ki kapcsolatban saját környezetével és önmagával.

A kiállítás a végtelenségig tart, látogatni viszont csak előzetes bejelentkezéssel lehet az [email protected] keresztül.

Helyszín

art quarter budapest

Progresszív elképzelésekben utazó független művészeti központ, aminek kiállításaiért és hajnalba nyúló kísérleti elektronikus estjeiért érdemes kivetődni a város szélére.

Kapcsolódó események