Margófeszt 2024 - Zene. Irodalom. Zala.

2024-08-15T13:00:00.000Z  -  2024-08-17T21:00:00.000Z

Zene.Irodalom.Zala - Margófeszt 2024 Szentgyörgyváron

Irodalom a kertben, koncertek a dombon, fröccs a csillagos ég alatt, beszélgetések, film és sok-sok zalai íz, táj és történet- nem tudunk elképzelni ennél jobb nyárvégi programot!

Bérletek és napijegyek

👉

https://tixa.hu/Margofeszt-2024

Szállás, közlekedés és más tudnivalók: http://www.margofeszt.hu/margofeszt-zala-szentgyorgyvar

🎸

Visszatér a Margófeszt színpadára Bödőcs Tibor, fellép Beck Zoltán (30Y) és Grecsó Krisztián közös produkciója a beck@grecsó, a hiperkarma, a Platon Karataev, a Péterfy Bori & Love Band, az Esti Kornél és még sokan mások. Részletes program május végén!

A zenei és irodalmi programok mellett a látógatóknak lehetősége van felfedezni Zala megye rejtett kincseit, belekóstolni ízes gasztronómiájába és megtapasztalni a #zalábanlennikell életérzést a Szeretünk Zalával közös programokon. Részletek hamarosan!

Aug
15
-
Aug
17

Program

🏞️

Hol van Szentgyörgyvár?

Szentgyörgyvár egy 300 fős település a zalai dombok között. Bárhová néz az ember csupa zöld veszi körül, dombok és erdők - mindez csodás emberekkel, akikkel össze lehet futni a programokon, vagy a fesztivál közösségi helyein. Szentgyörgyvárba rögtön beleszeret az, aki ide látogat. A Balaton mindössze 15 perc autóval, a szomszédos Hévíz, Keszthely, Zalaegerszeg és a környező települések is rengeteg programlehetőséget kínálnak.

🏡

Hol foglalhatok szállást a fesztiválra?

Idén már a fesztivál helyszínén, Szentgyörgyváron is lehet aludni a Margófeszt Kempingben! �Részletek: margofeszt.hu/zala

A környező településeken pedig sokféle lehetőség közül lehet válogatni, például a fesztiválbusz útvonalán: Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Sármellék, Nagykapornak, Zalacsány, Kehidakustány vagy Zalaegerszeg.

🚗

Hogyan lehet eljutni a fesztiválra?

Szentgyörgyvár Budapestről autóval könnyen megközelíthető, vagy Keszthelyre érdemes vonattal érkezni. A Margófeszt ideje alatt a Zalaegerszegről és Keszthelyről délután induló, az útbaeső településeken megálló fesztiválbusz-járatokkaligyekszünk zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést. Ennek pontos menetrendjét a fesztivál előtti közzétesszük. Ha autóval érkezel parkolási lehetőséget is biztosítunk a fesztiválon parkolási díj ellenében.

🚌

A fesztiválbuszok útvonala: Keszthely - Hévíz - Alsópáhok - Sármellék - Szentgyörgyvár, illetve Zalaegerszeg - Csács - Nagykapornak - Zalacsány - Kehidakustány - Szentgyörgyvár

#margófeszt

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával

#nka, #nemzetikulturalisalap, #fesztivaltamogatas, #kulturatamogatas

Médiapartnerek: Könyves Magazin, We Love Balaton, Szeretünk Zala

Az eseményekről kép- és hangfelvétel készülhet. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: https://www.margofeszt.hu/hu/cikkek/adatkezelesi-tajekoztato

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Helyszín

Szentgyörgyvár

Szentgyörgyvár község Zala vármegye keleti részén, a Keszthelyi járásban, a Zala folyó bal partján fekvő település. A településen polgárőrség működik.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események