Mehringer - Bál a hajón

2024-06-14T16:00:00.000Z

Az idei évben Fonogram díjra is jelölt, az új magyar könnyűzene egyik legérdekesebb feltörekvő arcának is nevezett Mehringer nem egészen két éve, hogy alkot és koncertezik szerte az országban a nagyérdemű előtt. A rövid idő ellenére dalait már több millióan hallgatják és szeretik, Spotify-on közel 85 ezer havi hallgatót tudhat magáénak, dalait a rádiók is játsszák, a YouTube trending lista gyakori szereplője. Az elmúlt években Mehringer Marci és zenekara maga mögött tudhat több sikeres, saját országos turnét, felléptek már a Budapest Parkban és a Papp László Arénában is több neves produkció vendégeként. 2023 októberében megjelent első, 111 című nagylemeze, majd egy teltházas Akvárium klubos koncerttel zárta az évet. Marci célja az őszinteség és a feltételektől mentes alkotás.

Jun
14

Program

Pofátlanul szókimondó szövegeivel és energikus dalaival stílusokon és generációkon átívelően juttatja el gondolatait a közönséghez. Legújabb megjelenő ‘A bálban’ c. kislemezén olyan közreműködők szerepelnek mint a Váradi Roma Café, Filo vagy a Beton.Hofi lemezt is jegyző producer, Anubii$. Marci és zenekara Június 14-én az A38 hajó nagyszínpadán mutatja be legújabb EP-jüket.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események