Szurkolói Zóna Nagykanizsa

2024-06-15T11:00:00.000Z

Az ország legkülönlegesebb szurkolói zónája

Jun
15

Program

Tuningold a nyarad! Idén újra elhozzuk nektek a Telekomosok Fesztiválját! Idén országszerte 7 helyszínen várunk titeket ingyenes fesztivállal!

Azt nem tudjuk, hogy hol voltál, amikor a magyar csapat három évvel ezelőtt megkezdte a diadalmenetét a csoportkörben. Azt viszont tudjuk, hogy idén hol legyél! A Telekomosok Fesztiválja első állomásán az ország legkülönlegesebb szurkolói zónáját rendezzük be pazar környezetben hatalmas kivetítővel, a hangulatot fokozó focis programokkal, kvízjátékokkal és a szurkoláshoz illő gasztrolehetőségekkel. Drukkolj együtt a magyar gólokért több száz másik szurkolóval együtt egy igazán emlékezetes helyszínen!

Hogyan vehetsz rész?

A garantált bejutáshoz aktiváld a jegyedet díjmentesen a Telekom Alkalmazás Magenta Moments menüpontjában

Egy előfizetéssel összesen 3 jegy beváltására vagy jogosult, így magaddal hozhatod még két barátodat is! Egy belépőjegy aktiválásához 30 szívre van szükség.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az eseményen való részvétellel hozzájárulsz ahhoz hogy az eseményen kép és hangfelvétel készülhet, amit a Magyar Telekom kereskedelmi célra is használhat.

Helyszín

Nagykanizs Csónakázó-Tó

Rendezett természeti környezetével a város közkedvelt pihenőhelye, szabadidő központja. A rekreáción túl számos sport és kulturális eseménynek szolgál helyszínéül ez a folyamatosan fejlesztett közösségi tér.

Kapcsolódó események