Világok Világa Nyári Tábor

2024-07-15T07:00:00.000Z  -  2024-08-19T13:30:00.000Z

Kedves Szülők és kedves Gyerekek!

Bon jour! Olah! Salam! Készen állsz egy Föld körüli utazásra?! Járjuk be a világot együtt!

A tavalyi sikeres eseményünket követően, idén is lelkesen nekiláttunk a nyári táboraink előkészületének Pécsett!

A helyszín most is a Szabadkikötő lesz, de nem csak az Artistkids művészeti táborunk kerül meghirdetésre, hanem az Artistkids Világok Világa nyári táborunk is.

A tábor tematikáját úgy találtuk ki, hogy minden nap másik országba kalandozunk. Az adott ország játékait játszuk, miközben kreativitás és izgalmas ismeretek megszerzése is szerepet kap a különböző kultúrákból. A helyi játékokat, szokásokat, ünnepeket és ételeiket mutatjuk meg a gyerekeknek. Ezekhez köthetően alkotnak és ismerkednek meg érdekes hagyományokkal és más nemzetek izgalmas életével játékos formában. Have Fun!

Sok játék, móka és kacagás, kreativitás vár minden Artistkids gyermeket. 🤹

Bízunk benne, hogy egy szuper kis csapat fog összejönni idén is, ahogy azt már megtapasztalhattuk! Szóljatok a barátaitoknak, ismerőseiteknek is, hogy még többen tudjuk együtt jól érezni magunkat a nyáron. 🥳

Jul
15
-
Aug
19

Program

A tábor díja 30.000 Ft + anyagköltség 10.000 Ft.

Időpont: 2024.07.15-19., 9:00-15:30

Helyszín: Szabadkikötő (7626 Pécs, Király utca 64.)

Minimum létszám: 10 fő

📩 Jelentkezni a táborra az [email protected] e-mail címen van lehetőség.

Bármilyen kérdésed lenne, fordulj bizalommal az Artistkids vezetőjéhez az alábbi telefonszámon:

📱 +36 30 611 2650.

Ugye már mindenki tudja, hogy a művészet menő?! 😎🙌

Helyszín

Szabadkikötő

Közösségi tér és minden plusz, hogy jól érezd magad! A Szabadkikötő egy olyan hely, ahol tudás, tapasztalat, érzés és gondolat szabadon cserélhet gazdát egy kávé, koncert, előadás és/vagy gyerekzsivaj közben. Nálunk ez tényleg így működik! Érdemes megismerni a hely kettős arcát, amit nappal a gyerekek uralnak éjszaka pedig az iszogatni vágyók, a programokat amik minden korosztály számára nyitottak. Hozd magaddal négylábú kedvencedet, szívesen látjuk őt is! Konyhánkon pedig minden hétköznap laktóz és glutén mentes menü készül, mely 11:30tól várja az éhes szájakat.

Kapcsolódó események