d'Flemm, Woodstock Barbie

2024-07-10T17:30:00.000Z

A d'FLEMM és a Woodstock Barbie közös koncertje az A38 hajó teraszán.

Jul
10

Program

d'FLEMM: Az utcai csempészbandából alakult swingrock zenekar még csak fél éve létezik, de már 4 kislemez és egy teltházas bemutatkozó koncert az eddigi mérlegük. A 30-as évek cigányjazz akkordjait rockkal, punkkal, reggae-vel ötvöző csapat magyar szövegei a Petőfi Rádióból is ismerősek lehetnek. A nyáron a Kowalsky meg a Vega vendégeiként tűnnek fel vidéki helyszíneken, közben teljes erejükkel készülnek a Nagy Hajórablásra.

Woodstock Barbie: A Duna, a Tisza és a Mississippi találkozásánál született zenekar, mely egybemossa a dögös stonert, a forró bluest és a pszichedelikus soult. Nemzetközi vizeken is egyre gyakrabban eveznek, külföldi klubturnékkal és fesztivál fellépésekkel, szakmai elismerésekkel. Fuzz pedálok, lágy dallamok és tündéri srácok az Ördög mögött.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események