SZABAD A JÁTÉK! 2024 // MÁLYKI BOHÓC MŰSORA

2024-07-30T15:00:00.000Z

Van a varázsló, és van a bűvész. A kettő között óriási a különbség.

Ugyanígy van ez a bohócoknál is: van jó, jobb és sokkal jobb. Bejártam a világot, nyertem bohócversenyt itt is, ott is. A Fővárosi Nagycirkusz művésze voltam. Műsoromban szerepet kapnak klasszikus és modern bohóctréfák, figyelembe veszem a közönségem korösszetételét, hiszen a bohóckodást komolyan kell venni (legalábbis nekem). A reakciók befolyásolják a műsor menetét, ezért születhet teljesen új produkció minden alkalommal. Képzett artistaként produkciómban felvonultatom a cirkuszvilág különböző mutatványainak eszközeit: kislabda, nagylabda, buzogány, tányér, kalap, diaboló... a teljesség igénye nélkül.

Jul
30

Program

Szabad a játék!

2024. június 18. - augusztus 27.

Családi programsorozat egész nyáron a K11 szervezésében! Színes gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket és nagyokat június 18. és augusztus 27. között, keddenként 17-től 19 óráig a hetedik kerületi Százház Parkban.

A programok minden alkalommal arcfestéssel is kiegészülnek. Az arcfestésre érkezési sorrendben lehet feliratkozni, a férőhelyek limitáltak. A Szabad a játék! programjain a részvétel ingyenes.

Helyszín

K11 Labor

"A K11 Művészeti és Kulturális Központ részeként 2022 januárjában alakult K11 LABOR olyan befogadó tér, mely tematikus kiállításain és ezeket kiegésztő programjain keresztül szeretné közelebb hozni a kortárs képzőművészetet és designt a város közönségéhez." - írja weboldalán a kiállítótér.

Kapcsolódó események