KINDERGARTEN

2024-07-20T21:30:00.000Z

Végre elérkezett az idő, hogy vendégül lássuk a Fabrika testvér klubját, a szegedi Sunder Club csapatát! A két pinceklub ezer szállal kötődik egymáshoz, ugyanazzal az elhivatottsággal ápolják az underground techno kultúra szellemiségét. Aki még csak az egyik helyen járt, nehezen tudja elképzelni, hogy létezik még egy hely az országban, ahol ugyanazt az egyedi atmoszférát és közösségi élményt élheti át.

Jul
20

Program

A július 20-i Kindergarten alkalmából MILUMINATION, PATRIK GORA és KOLLAR B képviseli a szegedi színeket, a hazai oldalon pedig ANDRIJA JÄGER, BEN DOVER, OXCART és NØCHØICE lesz hallható. Ez lesz Budapesten az első alkalom, hogy a Fabrika és a Sunder Club tulajdonosa egy line up-ban szerepel.

A nyári melegre való tekintettel ezúttal is ingyenes legyezőkkel és frissítőkkel készülünk.

Az elővételes jegyek értékesítése megkezdődött, van néhány szuper kedvezményes belépőnk, amit akkor tudtok megváltani, ha éjfélig megérkeztek.

It’s time to join us for a very special night at a very special venue. With it’s unique history and being one of the last few clubs in Budapest which truly deserves the label „underground“.

Kapcsolódó események