Summer Showcase

2024-07-19T22:00:00.000Z

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Funkful Records csapata ezúttal Szeged egyik legmenőbb helyszínén, a Sunder Club-ban lesz hallható!

A 2023-ban alakult Funkful Records a budapesti underground techno színtér egyik legizgalmasabb új szereplője. Alapítója, Valenthin, azzal a céllal hozta létre a kiadót, hogy platformot biztosítson mind a feltörekvő, mind a már karrierjükben előrébb járó művészeknek, akik friss és egyedi hangzást képviselnek.

Jul
19

Program

A Funkful Records nem csak egy kiadó, hanem egy közösség is, amely az innovációra és az együttműködésre épít. 2024-ben új tagokkal bővült a csapat: Gingershot, Moräl és Kollar B. csatlakozásával tovább erősítette jelenlétét a budapesti éjszakai életben. Minden egyes művész sajátos stílusával járul hozzá a kiadó sokszínűségéhez, így a Funkful Records eseményei mindig friss és változatos zenei élményt biztosítanak. Hamarosan több izgalmas projekttel is készülnek számotokra, köztük a kiadó első válogatásalbumával (VA), amely újabb hazai tehetségeket fog bemutatni.

Helyszín

Sunder Club

Kultikus hely nyitja meg kapuit, hogy underground klubkultúrát teremtsen a Napfény Városában.

Kapcsolódó események