DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA

2024-07-27T08:30:00.000Z

Hallottál már olyan harsonáról, ami konyhai mosogatóból készült és steel drummal (léleklábassal) kísérik? Mit szólnál egy bolgár duda és ghánai xilofon duóhoz?

Jul
27

Program

Danny Bain és Ágoston Béla közös koncertjén szörnyű szóviccek, nevetséges rímek, és bolondos történetek vonják be a közönséget, akik még a zenébe is becsatlakoznak sípolós kutyajátékokkal.

Ez nem csupán egy gyerekkoncert, hanem egy zenés revü, melyben Danny és Béla tökéletesen egybesző különböző világzenéket, saját dalokat, mesemondást, vígjátékot és zenebohóc műsort ahhoz, hogy egy igazán egyedi előadást hozzon létre, mely szórakoztat, ámulatba ejt és elragadtat.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események