Fred again..

2024-08-12T19:00:00.000Z

Fred again.., egy londoni székhelyű producer, véletlen találkozásból merített ihletet Carlos-szal, egy atlantai építőmunkással. Carlos hangja és emelkedő szelleme motívummá vált Fred zenéjében, és arra ösztönözte, hogy az élet pillanatait dalokká alakítsa. Fred összegyűjti a zenés naplóját klippekből, hangjegyzetekből és közösségi média pillanataiból. Az alkotási folyamat során inkább élményeket alakít dalokká, mintsem azokról írjon. Annak ellenére, hogy kezdetben aggódott mások munkájának felhasználása miatt, Fred jóváhagyást és együttműködést keres, értékelve a kapott támogatást.

Aug
12

Program

Fred spontán szóló projektje, az Actual Life, mélyebb, személyes jelentőséget kap, ahogy egy közeli barát betegségét kezeli. A projekt veszteség és fájdalom témáit ölti magára, tükrözve az eufória és annak vége iránti feszültséget. Még azok a dalok is, amelyeket a barát romlása előtt írtak, új értelmet kapnak a közös élmények tükrében. Az Actual Life Fred utazása a boldogság és a gyász keresztül, olyan dalokkal, mint a 'Me (Quiet Evenings)', amely a legnyersabb, legsebezhetőbb pillanatot rögzíti, egy kórházi intenzív osztályon. Fred zenéje univerzális érzelmeket közvetít, a hallgatóknak kapcsolódást és közös élményt kínálva.

Helyszín

Hajógyári-sziget (Óbudai-sziget)

Az Óbudai-sziget, más néven Hajógyári-sziget a Duna egyik szigete Budapest III. kerületének közigazgatási területén. Óbudaisziget formában Budapest egyik városrésze is. Kedvelt kirándulóhely, ám nagyobb ismertségre nem ezért, hanem az itt 1993 óta minden évben megrendezett Sziget Fesztivál miatt tett szert.

Kapcsolódó események