Teezo Touchdown

2024-08-09T20:30:00.000Z

Teezo Touchdown a Beaumont, Texasból származó művész, aki érzelmes éneket kombinál stílusos pop punkkal, R&B-vel, rappel és humorral, kihívó hangzást teremt álmodozóknak. Formabontó hangzásának köszönhetően széles körű rajongótábort és támogatást kap olyan előadóktól, mint Andre 3000, Drake, Travis Scott, Tyler, The Creator és mások, amelyekkel jelenléte egyike a zene legötletesebb új alkotóinak.

Aug
09

Program

A How Do You Sleep At Night? című debütáló albumon fényesebb, mint valaha, tele vidám öntudatossággal, vágyakozó őszinteséggel és könnyed sokoldalúsággal. A LP első kislemeze, az önéletrajzi "Familiarity," tollpihével borított falsetto énekkel és létfontosságú zavarodottsággal díszítve, ahol Teezo emlékezik a döntésre, hogy zenei szuperhírességet keressen. A "Daddy Mama Drama"-ban a szentimentális akusztikus gitárba merül, hogy családi küzdelemről elmélkedjen. A "You Thought"-ban szorosan összefűzött rappeléseket varázsol pergő dobokba és lángoló elektromos gitárba egy olyan nyelvbotlás himnuszává, amelyben ironikusan feszít. Nyitott, őszinte és végtelenül dinamikus, ez a Teezo Touchdown 2.0, az évjáratokkal ezelőtti fejlődés legújabb lépése.

Első megjelenésekor a How Do You Sleep At Night? komoly dicséretet kapott a rajongóktól és a média képviselőitől. A Rolling Stone "a rap-rock jövőjének" nevezte, a GQ pedig "az egyik legizgalmasabb elsőévesnek az évek során" hívta meg más elismerések mellett, amelyeket az NPR, a Los Angeles Times, a CLASH, az UPROXX és sok más kiadvány adott. A How Do You Sleep At Night? sikerének köszönhetően csatlakozhatott Travis Scott-hoz a CIRCUS MAXIMUS turnén.

Teezo, mint egy DJ fia, 2020-ban tűnt fel, olyan évet, amelyben olyan kislemezeket jelentetett meg, mint a "Bad Enough," "Rooting For You," "Careful," "SUCKA!," "Strong Friend" és "Social Cues." Az ezekhez készült innovatív videókkal a kiadványok Teezot az országos tudatosságba repítették, ahol azóta is tartózkodik. 2021-ben több figyelmet szerzett, amikor a Tyler, The Creator kiemelkedő Call Me If You Get Lost számában, a "RunItUp"-ban szerepelt, mielőtt csatlakozott volna Tyler turnéjához az albumhoz. Ugyanebben az évben a divatvilágban is elismertté vált, amikor Telfar és Heaven by Marc Jacobs kampányokban jelent meg. Azóta együttműködött Drake-kel ("Amen," "7969 Santa"), Travis Scott-tal ("Modern Jam"), Don Toliver-rel ("Luckily I'm Having"), Paris Texas-szal ("Full English"), Lil Yachty-val ("The Ride-") és másokkal. Az új zene csak bővíti ezt a listát. Teezo szintlépése azoknak a céloknak az eredménye, amelyeket évekkel ezelőtt tűzött ki magának, és a How Do You Sleep At Night? megjelenésével most nagyobb álmokat is megvalósíthat.

Helyszín

Hajógyári-sziget (Óbudai-sziget)

Az Óbudai-sziget, más néven Hajógyári-sziget a Duna egyik szigete Budapest III. kerületének közigazgatási területén. Óbudaisziget formában Budapest egyik városrésze is. Kedvelt kirándulóhely, ám nagyobb ismertségre nem ezért, hanem az itt 1993 óta minden évben megrendezett Sziget Fesztivál miatt tett szert.

Kapcsolódó események