RIGHT TIME - HARDCORE JUNGLE HEAVEN

2024-09-13T20:00:00.000Z

◉ Szeptemberi öregiskola-kezdés gyanánt újra a Gólyában jövünk össze teljes rezidensi felállásban, hogy az amen oltárán áldozzunk egy estén át; oldskool breakbeat hardcore, jungle, drum and bass és 160 víziókban gondolkodva merülünk lemeztáskáink mélyére.

Sep
13

Program

Első alkalommal csatlakozunk össze az emcee-kultúra jegyében Fayabolo barátunkkal, a DUB PHASE Sound System hangjával, hogy a gyökerekig visszanyúló zene+szöveg kapcsolat itthon is új kapukat nyisson meg!

Panka londoni tapasztalatait felhasználva sok dubplate-et helyez el dj szettjeiben, ugyanakkor tisztelettel veszi elő a 90-es évek értékes darabjait, amik a mai napig falakat törnek át, főleg az ő gondolkodásmódjával kifejezve.

Mentalien a jelenkor perkusszív darabjaival párosítja a hibridebb alstílusokat, legyen szó footwork- vagy juke kiadványokról, emellett mély érzésekkel válogat a múlt kiemelt zenéiből.

Zoom a fémes, matekos programozású amenek kimeríthetetlen játékosa, aki az elmúlt évek minden újgenerációs jungle kiadványát vagy kézben, vagy fejben hordozva érkezik.

Reménytelen álmodozó szemléletével Benc 99% oldskool kiadványokat rak fel, sajátos módon uk hardcore-t 91-92 között, illetve a jungle számos spektrumát 92-95 között, meg persze intelligent dnb darabokat 96-97 derekáról.

◉ LINEUP:

Panka (Rupture London)

Mentalien (Dzsungel Könyve - Tilos Rádió)

Zoom (dnbnoise)

Benc (Totoya Klub - Tilos Rádió)

◉ MC:

Fayabolo (DUB PHASE Sound System)

Kapcsolódó események