Mehet x Temporary Nites w/ SAUD

2024-09-20T20:00:00.000Z

Összefogtunk, hogy meghódítsuk az A38 hajó legendás teraszát, meghívva SAUD-ot (SUTRA), a belgrádi éjszakai élet egyik legkiemelkedőbb alakját, izgalmas helyi támogatással!

Sep
20

Program

SAUD (säwdā', saudade, sud) a hardcore kontinuum breakbeat-mintáinak vitalista örökségét kortárs, irizáló gradiensekkel színezi, a ritmikus pszichedélia megújult formája felé gravitálva.

Dorian Fuk mellett ő az alapítója a belgrádi, jövőorientált rave platformnak, a SUTRA-nak, amely olyan művészeket hozott el, mint Gabber Modus Operandi, Aïsha Devi, Mumdance, Batu, Abadir, Aya, Ehua, Lee Gamble, Slikback,

Zuli, Lakker, Flore, Peder Mannerfelt, Ploy, Aquarian, Piezo stb. az elmúlt 7 évben Szerbiába. A 2019-es Boiler Room óta SAUD a belgrádi szcéna legelső fwd-gondolkodó dj-jeként pozicionálta magát, aki a többszínű hiperszonikusokra specializálódott, amelyeket eltérő ritmusokra és tempókra fektetett, soha nem veszítve el a fogást...

a dinamikát és a testiséget. A klubest működtetése mellett nemrégiben fellépett New Yorkban, Berlinben (2x), Franciaországban, Ausztriában, Belgiumban (4x), Norvégiában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovéniában, Bejrútban (2x), Isztambulban és szerte a Balkánon.

Végül 2023 végén művészbarátaival együtt új helyszínt nyitott Új-Belgrádban, a KC ŽIVA-t.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események