ReMarket Közösségi Bolhapiac

2024-09-21T08:00:00.000Z  -  2024-09-22T15:00:00.000Z

Szeptemberben folytatódnak a Vintage Vásár és BOLHAPIAC események a Budafokin.

Következő REMARKET Közösségi Bolhapiacunk IDŐPONTJA:

Szeptember 21-22. Szombat és Vasárnap

A nyitvatartási idő 10:00-17:00 ig

HELYSZÍN: Bp. XI. Budafoki út 70.

Retro, vintage, mid century, népi, ipari, antik bútorok mellet, ez alkalommal is számíthattok, egyedi holmikra, baráti áron beszerezhető ruhákra, könyvekre, dekor, és háztartási dolgokra, melyet privát árusaink kínálnak.

Van még néhány elárusítóhelyünk, tehát ha vannak otthon menő, de megunt tárgyaid, amiben mások is láthatják a fantáziát, akkor jelentkezz árusnak!

Sep
21
-
Sep
22

Program

Szívesen látunk olyan dolgokat, amiket már nem használsz, de mások örülhetnek neki és jó szívvel használhatják: ruhát, könyvet, lakásdekorációs termékeket, vintage, retro bútorokat, képkereteket, festményeket, kiegészítőket, felújítható használati tárgyakat, antik holmikat, stb.

Célunk minőségi bolhapiacot létrehozni ahol a nem használt vagy megunt jó állapotú holmik eladása-csereberéje zajlik, az újrahasznosítás és fenntarthatóság jegyében.

Árusoknak a részvétel csak előzetes regisztrációval lehetséges.

Az árusító helyekhez 1 db kis asztalt biztosítunk, minden más installációról (terítő, szék, ruhaállvány, plusz asztal stb.) az árusnak kell gondoskodnia.

Kézművesek, designerek, és kereskedők jelentkezését nem várjuk, lakossági ReMarketet szeretnénk kialakítani.

A belépés vásárlóknak INGYENES!

Rendezvényünk kutyabarát!

Fizetni többnyire készpénzzel tudtok esetleg néhány standon Revoluton is.

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események