Hierophant (IT), Beneath the Void (HU), Komodo (HU)

2024-10-26T16:00:00.000Z

Hierophant (IT) - A Hierophant Olaszországból már 2010-es megalakulásuk óta hullámokat vet a metal színtéren. Az együttes 2011-es, saját névre keresztelt debütáló albumával keltette fel a Bridge Nine figyelmét, melyet a CVLT Nation "tiszta gyilkos, semmi töltelék" jelzővel illetett. A banda ezt követően bejárta Európát olyan zenekarok társaságában, mint a Deafheaven, Oathbreaker, Tombs, Pelican, Cancer Bats és még sokan mások, és eközben intenzív, kíméletlen élő fellépéseivel szerzett hírnevet magának. Budapestre friss anyaggal érkeznek.

Oct
26

Program

Beneath the Void (HU) - A Beneath The Void egy magyar death metal zenekar, amely a stílus olyan nagyjaitól merít inspirációt mint a Cryptopsy, Origin vagy a Necrophagist. A csapat 2008-ban Kill With Hate néven kezdte pályafutását. Az évek során két EP-t és egy nagylemezt adtak ki, három önálló turnén vannak túl és több neves, nemzetközileg elismert zenekar előtt léptek fel, mielőtt nevet váltottak, hogy jobban tükrözzék a zenéhez való hozzáállásukat. Az új égisz alatt 2021-ben kiadták az …Into Oblivion című második nagylemezüket, amely kitűnő visszhangra lelt mind a közönség, mind a sajtó berkein belül. A zenekar jelenleg új nagylemezén dolgozik aminek várható megjelenése 2024.

Komodo (HU) - A KOMODO egy Varanus Metal zenekar Budapestről, Magyarországról, amely 2014-ben alakult. A zene kezdeti öröme alakult át a jelenlegi sárkánygyíkká, amely tükrözi spirituális érzékenységünket.

És ez még nem minden!

Különleges vendég - Egy titokzatos előadóval készülünk, aki garantáltan felteszi a koronát az estére!

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események