LINÓ workshop

2024-09-11T16:00:00.000Z

Gyeretek linómetszeni!

Ha undod már régi ruháid, hozzd magaddal és dobd fel saját mintáddal!

Aki nem ismerné, ez egy a fametszéshez hasonló, magasnyomású nyomdatechnika. 1895óta űzik előszeretettel grafikusok és hobbi művészek. Ezt lesz lehetőségetek kipróbálni nektek is. Először egy úgynevezett dúcot fogtok készíteni amit, a végtelenságig tudunk nyomtatni. Ruhákkal sajnos nem tudok készülni, így arra kérlek titeket hozzatok magatokkal pólót, pulcsit, nadrágot vagy táskát, amire szívesen nyomtatnátok. Nyugi, készülök én is különböző anyagokat, kartonokat, amikből tudtok válogatni.

Sep
11

Program

FONTOS!

A festék, amit használni fogunk ipari nyomdafesték. Nem válogat anyagok terén, legyen pamut vagy műanyag mindent gyönyörűen megfog és ha egyszer megszárad, nem mosod ki többé. Mivel a nyomdaipar nem igazán ismeri a fehér színt, így arra kérlek titeket NE fekete ruhákat hozzatok. Fehér ingek, farmer dzsekik, színes toppok elő velük!

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események