Nyitott csoport/ KEDD

2024-09-17T16:30:00.000Z

Kedves Érdeklődők!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hosszabb szünet után végre új helyszínen, kéthetente kedden esténként elindul a rendszeres nyitott csoportunk! (Tervezés alatt vannak csütörtöki alkalmak is, figyeljétek az oldalunkat!)

Sep
17

Program

📍 A nyitott csoport helyszíne a Turbina Nappali, ami a bejárattól balra, a lépcsőházból nyílik a földszinten, egy csocsóasztalnál fogjátok látni a kiírást.

📝 Kérjük, hogy aki jön csoportozni, a Self Groove oldalnak üzenve jelentkezzen (FB vagy IG), lehetőleg min. 24 órával előtte. Köszönjük az együttműködést!

🔦 Hová érkezel?

Ez egy önsegítő-személyiségfejlesztő csoport, mely az 'encounter' módszerén alapul: szabadon reagálunk egymásra, téma, megkötés nélkül. Nincsenek speciális gyakorlatok, nincs a folyamatot irányító szakértő, nincs előzetes elvárás - aki arra vágyik, akár csöndben is maradhat. Tapasztalatunk szerint, aki megmutat magából valamit, többet kap az élményből. Minél inkább személyes perspektívát, az itt-és-most élményét hozzuk a csoportba, annál inkább tartogat a folyamat különleges önismereti lehetőséget. Látszólag semmi különös, s mégis, az encounter önmagunk karbantartásának kipróbált és természetes módja.

Tapasztalt csoportozók (facilitátorok) kísérik a folyamatot. Két szabályt veszünk komolyan: bántalmazás nem elfogadható és ami elhangzik, nem kerül ki a csoportból (titoktartás).

💡 Kérjük, józanul gyertek - tudatmódosításnak a csoport önismereti élménye éppen megfelelő.

⌛ Idő: 18.30-21.30 között, negyed órás szünettel.

Kérjük, hogy érkezz 10 perccel hamarabb, hogy legyen időd lepakolni, elhelyezkedni, megérkezni.

FONTOS: Az ülés alatt a nyitott csoport zárt lesz, azaz néhány percnél nagyobb késéssel már nem lehet csatlakozni.

🔑 A csoportot két facilitátor kísérni az Self Groove stábjából. Nevüket igyekszünk minden alkalom előtt pár nappal közzétenni. A stábtagok személyét és bemutatkozóit az oldalunkon tudjátok megnézni.

💰 Részvételi díj: 4000 Ft, diákoknak 3000 Ft

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események