A38 & Technokunst - Headless Horseman - Hybrid Live (DE), Vera Logdanidi (UA), Isu, Dork

2024-10-22T21:30:00.000Z

HEADLESS HORSEMAN a fedélzeten! A legendás Berghain, Berlin Atonal és Boiler Room után az A38 Hajó sötét gyomrát is megmozgatja, ezúttal Vera Logdanidi kíséretében.

Oct
22

Program

HEADLESS HORSEMAN (DE)

A titokzatos DJ nemcsak a sztenderdeket nélkülöző modern techno úttörője, hanem élő setjei által idegenvezető is egy mély érzésekkel és élményekkel teli világban. Stílusát a legjobban így lehetne leírni: sötét, nyers és ritmikus IDM-mel fűszerezett techno.

VERA LOGDANIDI (UA)

Vera Logdanidi zenei karrierje DJ-ként kezdődött Kijevben, Ukrajnában a 2000-es évek közepén. Azóta jelentős lépéseket tett producerként, zenéje olyan neves kiadóknál talált otthonra, mint a Rhythm Büro, Semantica Records, On Board Music, Dial Records, Corridor Audio és a Secuencias Temporales. Szóló és együttműködésben készült számait olyan művészek remixelték, mint Eric Cloutier, Artefakt és Svreca.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események