360 Design Budapest

2024-10-14T22:00:00.000Z  -  2024-10-20T21:30:00.000Z

Idén ősszel ismét a design kerül a középpontba!

A 360 Design Budapest egy ingyenesen látogatható, regionális, innovatív design és iparművészeti kiállítás, amely a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén immáron ötödik alkalommal ünnepli Magyarország kulturális és művészeti örökségét a kortárs design eszközeivel.

Oct
14
-
Oct
20

Program

2024. október 15-20. között, a Nyugati pályaudvar történelmileg jelentős épületében kerül bemutatásra a hazai és regionális design legjava. Az ország első pályaudvarán, a nyugat és a kelet találkozási pontjában a látogatók idén is különleges, formabontó, és a fenntarthatóságot szem előtt tartó tárgyakat tekinthetnek meg. A kiállítás, amely Bonta Gáspár kurálásával valósul meg, kiemeli a helyi anyagok és technikák innovatív alkalmazását, a tervezők és művészek közötti határmezsgyék feszegetésével.

Ha érdekelnek a hazai formatervezők és iparművészek alkotásai, kíváncsi vagy, milyen megoldásokkal lehet feldobni az olyan hétköznapi tárgyakat, mint a székek, étkészletek vagy bútorok, vagy csak belecsöppennél egy másik világba a nyüzsgő belváros közepén, akkor itt a helyed!

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események