♡ Polyamor x Dead End w/Mischluft, Mika Heggemann, Justin Tinderdate, Cleopard 2000, Paralich

2024-10-22T20:00:00.000Z

♡ Budapest, készen állsz arra, hogy mélyen belemerülj a leggonoszabb underground hangulatba? Október 22-én elhozunk nektek egy olyan estét, ahol a dörzsölt ütemek veszélyesen vadakká válnak, de még mindig hordozzák azt a nyers bájt. Készüljetek fel a rave-energia és a groove-os vibrálás varázslatos keverékére, amikor a Dead End, a Polyamor és az Arzenál egyesítik erőiket, hogy egy olyan hangulatot teremtsenek, amely egyenlő mértékben vad és szórakoztató. ♡

★Tix: https://oneticket.hu/events/polyamor-x-arzenal

-:*¨༺ ★ ༻¨*:-.-:*¨༺ ★ ༻¨*:-.

Oct
22

Program

Számítsatok egy olyan teljes gőzzel játszó felállásra, amely mélyen az éjszakába nyúlóan mozgatni fog titeket:

♡ Mischluft

Mischluft, egy lipcsei DJ/Producer, aki gyorsan nevet szerzett magának groove-os, ravey-s és raunchos számaival. Igazi mester a deszkák mögött, az underground hatásokat keveri a vokálközpontú trance-szel és a pattogó techno groove-okkal, készen arra, hogy bármilyen közönséget magával ragadjon.

https://soundcloud.com/mischluft

♡ Mika Heggemann

Mika Heggemann kitűnik a Techno/House egyedi fúziójával, melyben a Trance, a Groove és az Eurodance elemeket ötvözi, és ezzel szilárd helyet szerzett magának a techno színtéren. Elkötelezettsége és tapasztalata az elektronikus zene feltörekvő erejévé teszi.

https://soundcloud.com/mikaheggemann

♡ Justin Tinderdate

Még mindig keresed a tökéletes párodat?

Hagyd abba a swipelést, és ess bele Justin Tinderdate-be! Ez a Berlinben élő DJ és producer pimasz, erőteljes és giccses dallamokat szolgáltat, hogy megteremtse a szerelem hangulatát a táncparketten. Felemelő, műfajilag sokszínű zenéje transzba ejt, és a végső fellángolással hagyja el az embert.

Készen állsz a randira?

https://soundcloud.com/justin_tinderdate

♡ Cleopard 2000

Cleopard2000 gyors, eufórikus és érzelmes Eurodance, Trance és Techno zenéjéről ismert. A 2000-es évek ihlette pop, RnB és rap hangulatokat ötvözi a klasszikus offbeat Trance basszusokkal és modern techno dobokkal.

https://soundcloud.com/cleopard2000

Helyi előadók:

♡ Paralich

Paralich, egy budapesti látnok DJ és producer, aki a mély, dallamos hangzások és a hajtó ritmusok egyedi keverékével ver hullámokat az elektronikus zenei színtéren. A város vibráló undergroundja által inspirált szettjei olyan bonyolult hangzásvilágot teremtenek, amely magával ragadja és megmozgatja a lelket. A sokszínűség és a befogadás iránti szenvedélye miatt arra használja platformját, hogy felerősítse az alulreprezentált hangokat, miközben újraértelmezi, mit jelent modern DJ-nek és producernek lenni.

https://soundcloud.com/00paralich

♡ Third 2hift

Third 2hift egy feltörekvő DJ és producer, aki dinamikus szettjeiről ismert, amelyekben a technót innovatív, éles hangzással keveri. Számos rangos rendezvényen játszott már, többek között az Inota Fesztiválon, a Balaton Soundon, a Katlan Fesztiválon, de volt már fellépése Németországban, Franciaországban és Horvátországban is.

A Third 2hift stílusa agyas, mégis hajtós, tökéletes mind az elmélyült szólóhallgatáshoz, mind az energikus rave-környezethez. Fellépései és produkciói folyamatosan bővülnek, hullámokat vetve az underground techno körökben.

https://soundcloud.com/third_2hift

♡ CRB

A francia művész CRB nevet szerzett magának a techno szcénában, olyan városokban játszott, mint Budapest, Berlin és Tbiliszi. A Hardgroove-tól a Trance-ig terjedő műfajok mestere, eklektikus hangzása és fertőző energiája olyan top előadókkal való együttműködésekhez vezetett, mint Amelie Lens és Nastia. A CRB elkötelezett a sokszínűség előmozdítása mellett, és olyan kezdeményezéseken keresztül emeli ki a helyi tehetségeket és a queer kultúrát, mint az EDR és a Times New Romance közösség.

https://soundcloud.com/crb_music

★Tix: https://oneticket.hu/events/polyamor-x-arzenal

Helyszín

Arzenál

Gyártelep, ahol stílszerűen megágyaztak az ipari technónak.

Kapcsolódó események