HALLOWEEN AZ AURÓRÁBAN

2024-10-31T17:00:00.000Z

▲ 31-én újra eljön a nap, amikor összegyűlünk az Aurórában, hogy együtt ünnepeljünk élőket, holtakat és élőhalottakat!

▲ Lesznek ▲ koncertek ▲ tetkózás ▲ zine bemutató ▲ Kilépő ▲ queer & cosy film night ▲ special shot ▲ és sok minden más.

▲ Gyertek jelmezben, hogy még rémisztőbb legyen a hangulat!

Oct
31

Program

☾☾☾ Rettenetes Mümők ☾☾☾

A Rettenetes Mümők egy akusztikus testvértrió, akik saját dalaikkal és néhány feldolgozással állnak színpadra, hogy megosszák zenéjüket a világgal. Fellépéseiket könnyed dallamok és vidámság jellemzi!

Eddig megjelent három kislemezük, a "Pöff",az "Őrláng" és a “Blömbi”, Dunakeszin és környékén méltán világhírű.

☾☾☾ Papírhold ☾☾☾

Akusztikus alter-pop árnyalatnyi folkos fűszerezéssel az egyszerűség jegyében, a 2022 év végén létrejött Papírhold formációtól. Ami garantálható: bőséges búslakodás és kellő mennyiségű móka. Figyelem!! A dallamtapadásért felelősséget nem vállalunk.

☾☾☾ Spesnew ☾☾☾

"Mi vagyunk a Spesnew ("szpesznyú"), egy budapesti alternatív rock zenekar, ahol a gitárok és a szinti találkoznak. Dallamos, rockosabb hangzású zenéket játszunk, amelyek hangulata az energikus pörgéstől és visszafogottabb hangvételű melódiákig változik. Angolul és magyarul is írunk dalokat és ez így is marad! Itthon fő inspirációink közé tartozik a Carson Coma és az Ivan & The Parazol. Szóval ha szereted a változatos és fülbemászó dallamokat, akkor gyere el nyugodtan és hallgass meg minket!"

☾☾☾ Rajzfilmfigurák ☾☾☾

Magyarországon nem Halloween van, hanem Mindenszentek albumbemutató. Hogyan kapcsolódnak legalapvetőbb félelmeink és a tánc? Miért termeljük újra egymás legrosszabb rémálmait emberi kapcsolatainkban? Spooky zene néha komolytalan, néha komoly felhangokkal Szórád Besétől és barátaitól. A november elsején megjelenő Rajzfilmfigurák album bemutató koncertje.

☾☾☾ Sleaze ☾☾☾

Prepare to be summoned for a special Sleaze – Halloween edition! Expect all the usual classics along with spine-tingling Halloween Sleaze hits from the world of indie, hyperpop, witch house, new wave, and disco.

Helyszín

Auróra

Alkotótér | Bázis | Klub. Az Auróra közösségi tér egy önkormányzó kultúrközösségi központ budapesti Auróra utcában, a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében.

Kapcsolódó események