BIFF After Dark: Haunted Screening & The Grand Party

2024-11-02T18:30:00.000Z

🎬 BIFF After Dark: Haunted Screening & The Grand Party! 🎉

Novemberben egyre sötétebbek a napok, és még sötétebbek az éjszakák. Merüljetek el velünk a sötétben és egy különleges helyszínen, a régi palackozó üzem belsejében borzongjunk végig együtt egy horrorfilmet. A vetítést követően egy hatalmas BIFF buli vár rátok, ahol együtt ünneplünk!

A premier előtt álló MadS című film egy fiatal éjszakai kalandját meséli el, ahol a valóság és a szürrealitás közötti határvonalak elmosódnak. Egy fiatal a díleréhez látogat, hogy kipróbáljon egy új drogot mielőtt a buliba indul. Az este sötét fordulatot vesz, amikor egy sérült nő kerül az útjába, és a történet teljesen elvadul. Ahogy a film képkockái peregnek, a feszültség és az izgalom egyre nő, miközben együtt merülünk el az egy snittből felvett történetben.

A Budapest International Film Festival filmekhez hasonlóan a zenei felhozatal is különleges és nem megszokott lesz. Elrugaszkodtunk a budapesti éjszakák hagyományos lineup-jaitól, így a fellépők között hallhatunk majd élőzenét, ugrálós lemezválogatást, feltörekvő londoni underground zenéket, valamint a Biffes haverok örömzenélését.

Gyertek velünk megünnepelni az első BIFF létrejöttét és a közösségünk megalakulását!

Helyszín: Kristály Színtér (Margit-sziget, 1138 Budapest, 23800/7)

👉 Jegyek: https://www.tixa.hu/biff-buli-kristaly

👉 Jegyárak: MadS (2024) premier vetítés + buli 4500 Ft // party 3500 Ft

Nov
02

Program

HelyszĂ­n

Kristály Színtér

Az összművészeti kultprodukciók (színház, tánc, koncert, gyerekprogramok) bemutatása mellett a Kristály Színtér a sportos és tudatos életmóddal szimpatizáló látogatók, családok, a zöldben pihenni vágyók kedvelt célpontjává szeretne válni; olyan innovatív, laza, informális, közösséget építő helyszínné, mely egyszerre „kikapcsol és összekapcsol”.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események