HICKORY / Hold utca / Ébrenkert // Dupla Lemezbemutató

2023-06-09T18:00:00.000Z

Menetrend:

20:00 - kapunyitás

20:30 - 21:15 - Ébrenkert

21:30 - 22:15 - Hold utca

22:30 - 23:15 – HCKRY

Jun
09

Program

⨳ HICKORY ⨳ Lemezbemutató

A 2019-ben alakult HICKORY zenei világát a funky-s elemekkel átszőtt pop-rock dalok jellemzik. A zenekar az évek alatt megfordult több fővárosi és vidéki fesztiválon, klubban (EFOTT, A38, Analog Music Hall, Trafó, Móri Kisudvari Koncertsorozat) és jól szerepelt számos zenekari tehetségkutató versenyen (Fülesbagoly, Öröm a zene, Mai Dal Dalszövegírópályázat). A budapesti csapat megjelentetett több single-t és EP-t az elmúlt években, ám első nagylemezükre ezidáig kellett várnunk. A zenekar "Minden napszakban ingatag" című nagylemeze májusban jelenik meg, az album dalait pedig június 9-én a Három Hollóban hallhatja először élőben a közönség.

📷: https://www.instagram.com/hckryband/

🎧: https://open.spotify.com/artist/4tTXyEc6QWiCfgx8ECd9e2

⨳ HOLD UTCA ⨳ Lemezbemutató

A Hold Utca zenekar 2017-ben, Budapesten alakult magyar nyelvű alternatív zenekar. A zenekar az "Élni lehet" című kislemezét, Lovasi András tehetségkutatójának eredményeként készítette el, illetve az elmúlt években a SZIVERI30, és a Pilinszky másként pályázatokon is sikereket ért el a versfeldolgozásaival. 2018-ban megjelent első lemezük után, ezen a koncerten mutatják be a közönség számára a 2. nagylemezüket, ami a "Semmiből a minden" címet viseli.

📷: https://www.instagram.com/holdutcazenekar/

🎧: https://open.spotify.com/artist/3vKAnVD4O7xDbXdefV80Rj

⨳ Ébrenkert ⨳

2022 évének elején Brúnó (a zenekar énekes-gitárosa) összegyűjtötte régóta írt dalait, majd ezek kiszínezéséhez felkérte régi barátját, Pistit (a zenekar másik gitárosa), Dávidot (a zenekar dobosa) és Zsombort (a zenekar basszusgitárosa). Az így kialakult összképbe mindegyik tag belerakta a saját zenei elképzeléseit; legyen az klasszikus vagy alternatív rock, grunge, pop punk, vagy esetenként jazz és hip-hop. Ezen zenei együttműködés terméseként a zenekar kiadott eddig 3 kislemezt, melyeket hamarosan egy 4. EP és a nagylemez követ majd.

📷: https://www.instagram.com/ebrenkert_zenekar/

🎧: https://open.spotify.com/artist/3F4cTK22qyCiZgwlWucuEp

https://lnk.bio/ebrenkert

Helyszín

Három Holló

Kortárs kultúra az Erzsébet-híd pesti lábfejénél.

Kapcsolódó események