Hungarian Oncoming Tunes

2025-10-01T12:30:00.000Z

Folytatódik a HOTS - Hungarian Oncoming Tunes zenei műfajokat és azok iparági sajátosságait bemutató workshop-sorozata. A hetedik, október 1-i alkalom a keményzenei műfajok köré épül. 🔥

Oct
01

Program

A Turbinában rendezett interaktív eseményen hazai és nemzetközi zeneipari szakemberek prezentációin és panelbeszélgetésein keresztül ismerhetik meg a résztvevők az egyes régiókra vonatkozó aktuális e-zenei trendeket, iparági sajátosságokat.

A regisztrálók speed meetingre is jelentkeznek a vendégekhez, valamint a program része egy listening session is, ahol a meghívott szakértők véleményezik a beküldött dalokat. Az esemény jó lehetőség arra is, hogy új kapcsolatokat szerezzenek a résztvevők.

Az exportiroda célja, hogy segítsen eligazodni a magyar produkcióknak különböző színterek nemzetközi helyzetében és bemutassa, milyen érvényesülési lehetőségek és irányok jellemzik az egyes piacokat.

Program:

14:40 - 15:40 - Produkciók felépítése és nemzetközi színtérre való bevezetése / How to develop an artist, how to promote on international level: Bali Dávid (Believe), Gunnar Sauermann (SPKR Media)

15:40 - 15:50 - Szünet / Break

15:50 - 16:50 - Hogyan kössünk le fellépéseket? / How to book and artist: Horváth Máté (Live Nation), Jan Quiel (MPS Hanseatic)

16:50 - 17:50 - Listening session

17:50 - 18:00 - Szünet / Break

18:00 - 19:00 - Speed meetings

Moderátor és házigazda: Varga Balázs (Fekete Zaj, Tixa, Thy Catafalque, VHK, Törzs)

Helyszín

Turbina Bisztró

Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.

Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.

Diverz ital szortimenttel dolgozunk, a házban a szezonális ajánlatainkon túl, az afrikai ginektől kezdve az indiai rumokon át, a japán whisky-kig rengeteg különlegesség közül válogathattok.

Kulturális befogadóterünk fényes, indusztriális tereiben várunk titeket, akár kisebb, akár nagyobb csapattal fedeznétek fel a Bisztrózás által nyújtott lehetőségeket.

Kapcsolódó események

A Telekom Spots egy nyitott programajánló, ahová bárki feltöltheti saját eseményeit. A Telekom nem szervezője és nem szponzora az eseményeknek, kivéve, ha ezt az adott eseménynél kifejezetten feltüntettük.