Őszi Makrobiotikus Főzőkurzus
🍂 Őszi Makrobiotikus Főzőkurzus – újra személyesen Budapesten! 🍂
A makrobiotika több, mint étrend: az egyetlen táplálkozási irányzat, ami az ételek energetikai hatását is figyelembe veszi. Nem kalóriákról vagy tápanyagokról beszélünk – hanem arról, hogyan tud az étel valóban feltölteni, egyensúlyba hozni és harmóniát teremteni köztünk és a természet véltozása között. 🌿✨

Program
Ez az alapja a Blue Zone – "kék zónás" étrendeknek is, amelyek a világ leghosszabb életű közösségeinek titkát adják.
👉 Ez a kurzus különleges, mert eddig csak egyszer tartottam Budapesten személyesen: tavasszal, egy frissítő tavaszi menüvel. Most viszont új helyszínen, egy őszi, melegítő és energetizáló menü vár ránk, ami kifejezetten ideális a hűvösebb időszakban – hiszen jó minőségű melegítő energiával tölt fel, támogatja az immunrendszert és segít átvészelni a hidegebb hónapokat.
🌸 Kinek segíthet különösen?
Azoknak, akik a mindennapokban gyakran érzik, hogy:
✨ elfáradnak, kimerültek
✨ hormonális változásokkal, cikluszavarral vagy változókori tünetekkel küzdenek
✨ emésztési problémákkal, puffadással, ételérzékenységgel élnek
✨ szeretnék a gyerekeiket és családjukat egy természetesebb, egészségesebb étkezés irányába orientálni
✨ fontosnak tartják a prevenciót, a betegségek megelőzését, és szeretnének tudatosabban főzni a mindennapokban
✨ olyan gyakorlati tudást keresnek, amivel az egészségtudatos főzés a hétköznapokban is könnyen, praktikusan megvalósítható
A makrobiotika segít, mert visszavisz minket abba az időszakba, amikor még az ételt a legeredetibb formájában, a természet változásával összhangban fogyasztottuk. Ez az étrend az egyetlen, ami figyeli az évszakok változását, és megmutatja, mit mikor érdemes enni.
Makifood főzőiskola
Jöttem. Láttam. Főztem. Változatos tanfolyamok kis létszámban, közvetlen hangulatban. Egyszerű, igényes és egészséges ételek. Helyi termesztésű, szezonális alapanyagok. Különleges, távoli tájakról származó hozzávalók.