AI Summit - The Last Hours Party

2023-09-11T17:00:00.000Z
Sep
11

Program

2023. szeptember 11., hétfő
  • 17:00-19:00
    DJ Reload
  • 19:00-21:30
    Galactic Jackson

🌙Ahogy elsötétül az AI Summit 2023 Budapest konferencia színpada, és az utolsó előadó is befejezte gondolatmenetét, kezdetét veszi a buli, amely felülírja majd a programkódot.

Zárjuk együtt a napot, vár a The Last Hours Party a Telekom Electronic Beats támogatásával!🌟

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképessége 200 fő, ezért érdemes időben érkezni!

Egy nap az AI-ról.

Az AI Summit 2023 rendezvénye egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy a hazai szakemberek és érdeklődők bepillantást nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék annak hatásait az üzleti életre, a társadalomra és az iparágakra.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események