Selecta pres.: Steppers Club EU Tour

2023-09-14T21:00:00.000Z

Az este ne várj másra, mint UKG-re, speed garage-re, house-ra és break-re! Kispénteki muri, egyenesen a legrealebb köntösben.

Sep
14

Program

Bekezdjük rendesen a szeptembert mit szóltok‼️ A Selecta ismét UK Garage különlegességgel rukkol elő számotokra! Ez alkalommal a Steppers Club kiadó EU turnéjának biztosítjuk budapesti szárnyát a TOLDI-ban! Megint csak a hazai új generációs DJ-k krémjével, és olyan UK producerekkel mint ZEFER, SAM DEELEY, MINISTA, és DRAK‼️

A Zefer, Minista, Sam Deeley és Drak által vezetett Steppers Club a brit garázszene új hullámának egyik vezető kollektívája. A kiadó a műfaj egyik legikonikusabb márkájává nőtte ki magát, a szcéna számos elismert előadójának kiadványaival, köztük Hamdi, Oppidan, Gemi, és Drinks On Me.

A kiadó trekkjei széles körben elterjedtek a globális tánczenében, míg a testre szabott projektek - mint például a 2023 januárjában megjelent multinacionális "Steppers Globe" EP-k - folyamatos támogatást kaptak a MixMag, DJ Mag, EDM.com, UKF, Resident Advisor, The Wire, TRENCH, Four Four Magazine, GRM Daily és rengeteg más iparági kritikus részéről.

Helyszín

Toldi

Nappal mozi, este klub, menjél el, hogy jól megtudd.

Kapcsolódó események