Selecta pres.: Steppers Club EU Tour

2023-09-14T21:00:00.000Z

Az este ne várj másra, mint UKG-re, speed garage-re, house-ra és break-re! Kispénteki muri, egyenesen a legrealebb köntösben.

Sep
14

Program

Bekezdjük rendesen a szeptembert mit szóltok‼️ A Selecta ismét UK Garage különlegességgel rukkol elő számotokra! Ez alkalommal a Steppers Club kiadó EU turnéjának biztosítjuk budapesti szárnyát a TOLDI-ban! Megint csak a hazai új generációs DJ-k krémjével, és olyan UK producerekkel mint ZEFER, SAM DEELEY, MINISTA, és DRAK‼️

A Zefer, Minista, Sam Deeley és Drak által vezetett Steppers Club a brit garázszene új hullámának egyik vezető kollektívája. A kiadó a műfaj egyik legikonikusabb márkájává nőtte ki magát, a szcéna számos elismert előadójának kiadványaival, köztük Hamdi, Oppidan, Gemi, és Drinks On Me.

A kiadó trekkjei széles körben elterjedtek a globális tánczenében, míg a testre szabott projektek - mint például a 2023 januárjában megjelent multinacionális "Steppers Globe" EP-k - folyamatos támogatást kaptak a MixMag, DJ Mag, EDM.com, UKF, Resident Advisor, The Wire, TRENCH, Four Four Magazine, GRM Daily és rengeteg más iparági kritikus részéről.

Helyszín

Toldi

Nappal mozi, este klub, menjél el, hogy jól megtudd.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.