Willany Leó - Az én apukám olyan erős

2023-09-20T19:30:00.000Z

Itt mindenki fellép, aki látszik a sötétben!

Sep
20

Program

15 éves a Willany Leó. Az előző évadban évek óta velünk dolgozó művészek nagy része külföldre költözött vagy pályaelhagyó lett, a társulat kiadós vérfrissítésen esett át. A 16. évadunkban - ahogy eddig is - a rendszeres szerdai improvizációs előadásaink a táncosok, zenészek és nézők közösségét igyekszik építeni és megtartani, de új kutatással, bemutatóval, workshopokkal és minifesztivállal is készülünk. Fiatalos lendülettel, horizontális működéssel, fejlődő szakmai háttérrel, elképesztő kitartással, rengeteg humorral és szeretettel várunk mindenkit újra, ameddig lehet. Gyertek Leózni!

A Willany Leó előadások koncepciója leginkább az, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre amiről még ők sem tudnak semmit. Kifejezetten arra kérjük a fellépőket, hogy ne hagyják a termen kívül a személyes történéseket, és a “jelenben levéssel” engedjék, hogy az történjen, aminek éppen történnie kell. Így lesz minden előadásunk - ahogy minden napunk - egyszeri és megismételhetetlen. Lassú, gyors, szomorú, megrázó, vicces, szexi, virtuóz, szerelmes, csalódott, nyugodt, nehéz és felemelő. Egyik sem, valami teljesen más, vagy mindegyik egyszerre.

facebook: @willanyleoimproszinhaz

instagram: @willanyleo

Táncosok: Bacsó Gabriella, Bagyinszki Bánk, Deák Kristóf, Mayer Dorina, Pataki Noémi Kata, Oberfrank Réka, Thury Zita, Váth Máté

Zenészek: Bujdosó János, Chelemen Paula, Tara Khozein, Titkos Flóra (FLUIDUM live)

Fény: Grecsó Zoltán/Rovó Virág

Asszisztensek: Turchányi Zsófia, Turjányi Lilla

Zenei vezető: Merkl Tamás

Produkciós vezető: Pallag Sára

A Willany Leó munkatársai: Lukács Levente, Szilágyi-Pallag Emese

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

Köszönjük támogatóinknak: EMET, NKTK, NKA, Műhely Alapítvány, Trafó Kortárs Művészetek Háza

jegyárak:

diák: 2 700 Ft

felnőtt: 3600 Ft

Helyszín

Trafó Kortárs Művészetek Háza

A budapesti Trafó Kortárs Művészetek Háza Magyarországon egyedülálló, a nemzetközi kortárs színtérbe beágyazott befogadó hely, ahol a különböző műfajok – színház, tánc, újcirkusz, zene és vizuális művészetek – egyedi és autentikus módon jelennek meg.

Kapcsolódó események