Éjféli mise hétkor, Majréval

2023-12-16T18:00:00.000Z

Gyerekkoromban a szülőfalumban minden karácsony szenteste fél 8-kor tartották az éjféli misét, mert a pap bácsi másik faluba ment valódi éjféli misét tartani. Mindig mentem gitározni kántor Marci bácsival a német és magyar nyelvű karácsonyi dalokat, és akkor éreztem rá a backstage-ek kiváltságos ízére, amikor a Sekrestyében elkülönülhettem a harangozó nénivel és a többi fellépővel.

Dec
16

Program

Hamarosan újra itt van Az Év Azon Időszaka, és idén mi nem csak a karácsonyt ünnepeljük a bandával, hanem az eddigi legizgibb évünket is, ezt a nagy záróepizódot pedig szeretnénk veletek is megosztani. Itt az ideje, hogy új dalokat halljatok élőben, hogy szűk, privát körben egy utolsó nagyot zsongjunk, szeretetben, békességben, pont úgy, ahogy otthon szokás, minden. egyes. magyar családban.

Várjuk, hogy újra veletek legyünk, szűkkörű, exkluzív összeülés lesz, úgyhogy érdemes minél hamarabb jegyet váltani rá, nehogy kinn maradjatok, mint a szegény kis gyufaárus lány.

Addig is jó készülődést, gyertyagyújtást & rorátékat.

Ölel barátotok,

MAJRÉ

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.