budapesti Goethe Institut, a Ringier Hungary és a Dumaszínház bemutatja: Reporter Slam 3

2023-11-21T18:00:00.000Z

A budapesti Goethe Institut, a Ringier Hungary és a Dumaszínház bemutatja:

Reporter Slam 3 – Amikor újságírók mesélik el a legjobb történeteiket

***

Hogyan lehet feldolgozni, ha az interjúpartner helyett két zokni várja az embert? Mi van akkor, ha az újságíró csak 17 évvel később rakja össze, minek volt egykor a tanúja? Miért foglalkozik valaki azután is uniós témákkal, ha Brüsszelben pont akkor szűntetik meg az eszem-iszom sajtótúrákat, amikor végre ő is kap meghívót? És hogyan dolgozik újságíróként az, aki egyébként furgonnal járja Európát és vásárokban kalácsot süt?

Nov
21

Program

Színpadon:

Köves Gábor, rtl.hu (korábban Magyar Narancs), aki filmsztárokkal, rendezőkkel és írókkal készít nagyinterjúkat (és már két interjúkötete is megjelent)

Iliás-Nagy Katalinfotóriporter-újságíró, WMN.hu, aki érdekes emberekről és társadalmi témákról ír

Magyari Péter, Válasz Online (korábban 444.hu), aki többek között az Európai Unióról, az EU és Magyarország kapcsolatáról ír

Szabó M. Istvánszabadúszó (korábban hvg.hu, Magyar Narancs), aki elsősorban az európai és magyar energiapolitika nagy kérdéseinek néz utána

***

A Reporter Slam eredeti német formátum, az elsőt 2016-ban tartották, azóta már több mint 30 slamet rendeztek, közel 100 résztvevővel. Magyarországon az első Reporter Slam bemutatója 2022. júniusában volt a Dumaszínházban. Új szereplőkkel ez már a harmadik bemutató Magyarországon.

***

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el a jegyvásárlási oldalra!

https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/

Helyszín

Budapesti Goethe Intézet

A Goethe-Institut a Német Szövetségi Köztársaság világszerte tevékeny kulturális intézete. Célja, hogy elősegítse a német nyelv elsajátítását és a nemzetközi kulturális együttműködést.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.