Hét Hat Club koncert x 20.Verzió

2023-11-23T22:00:00.000Z

A 20. Verzió Dokumentumfilm fesztivál keretén belül a Toldiban találkozhattok velünk.

Nov
23

Program

Rólunk:

Egy nemzetközi "travel band" vagyunk, Budapestről, akik egyszerre próbálják ötvözni a 80-as és 90-es évek balkáni népzenét, a jazzt, a hip-hopot és a latin kultúra hangjait.

Mindemellett missziónk, hogy felhívjuk a figyelmet a műanyag pazarlásra.

A filmfesztiválról:

Idén 20. alkalommal kerül megrendezésre a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál. November 22-29. között megújult logóval, az idei fókusztémához illeszkedő friss arculattal és kivételesen gazdag programmal, több, mint 80 filmmel jelentkezik a prominens filmfesztivál, aktuális világunk filmes lenyomata. Az idei kulcskérdés: Merre tartunk?

A Verzió Magyarországon minden évben nemzetközi és magyar dokumentumfilmeken keresztül képviseli az emberi méltóságot és közös társadalmi ügyeinket – idén immár 20. alkalommal.

Az idei jubileumi Verzió rendkívül változatos programot kínál, egy virtuális utazást több mint 40 országon keresztül, 80 alkotás segítségével. A Toldi mozi mellett idén új helyszínként kapcsolódik be a Corvin mozi. A Verzió a legújabb díjnyertes filmek mellett kísérleti műveket is elhoz, amelyek megmutatják a nézőnek a dokumentumfilmezésben rejlő műfaji sokrétűséget.

Helyszín

Toldi

Nappal mozi, este klub, menjél el, hogy jól megtudd.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.