IONS, Fish Basket + Jeff Joyner

2023-11-22T19:00:00.000Z

A NEW TONES TOUR Budapesti állomása elhozta az Analog Music Hall-ba az IONS-t és a Fish Basketet, akiket ezen a dupla koncertes estén hallgathatunk meg, Jeff Joyner kiegészítésével.

Nov
22

Program

Az IONS 🇨🇿🇸🇰 jellegzetes hangzását a hangulatos billentyűs hangszerek, a zenekari elemek és a bonyolult ütemek zökkenőmentes integrációja jellemzi. A szintetizátorok, a mélyre hangolt gitárok és a post-rock hatások iránti vonzalmuk a legújabb, "Run" című kislemezükön is megcsillan.

Az IONS jelenleg hangzásuk finomítására és új kislemezek készítésére koncentrál, miközben a november 10-én megjelenő "Counterintuitive" című albumuk kiadására készülnek.

A FISH BASKET 🇵🇱 egy lengyel zenekar, amely sokféle műfajból merít, és szeret játszani a zenei stílusokkal. A Fish Basket debütáló albuma 2019. december 5-én jelent meg. 2022 őszén jelent meg az "Imaginarium" című kislemez, amely a közelgő második album bejelentése. A zenekar aktívan koncertezik, többek között a Stoned Jesus vagy a Tides From Nebula előzenekaraként.

+ Support: Jeff Joyner

Helyszín

Analog Music Hall

Koncert és rendezvény helyszín.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.