Sobekin w/ Benjamin Fröhlich

2023-12-02T22:00:00.000Z

Sobekin – Világosság az éjszakában

Dec
02

Program

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így.

A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált 4/4 hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Benjamin Fröhlich az elektronikus színtér számos területén bizonyított már; DJ, kiadó vezér és producer is egyszerre elég magas szinten.

A méltán híres Permanent Vacation egyik alapítójaként jópár stílusteremtő release a kiadó nevéhez köthető az utóbbi tizenpár évben. Ha megnézzük ezt a listát; Massimiliano Pagliara, Perel, John Talabot, Todd Terje, Mano Le Tough,Chloe, Red Axes, Lauer, Fort Romeau, Pional, egészen biztos, hogy tud valamit ez a srác, amit instagram üzenetben nem árulna el nekünk - ezért is hívtuk meg Budapestre 😃

A müncheni house mágus szettjeiben keverednek a disco, cosmic és old schoolabb elemek, mindig energikus és rafináltan egyedi szelekcióban. ID vadászoknak kötelező, ahogy a közhely mondja ,,zenei csemege" incoming aka tudom mit hallgatsz majd jövő nyáron.

Helyszín

AETHER Club

Táncolni az örökkévalóságig a hétker centrumában: techno pénteken, house szombaton az Aetherben.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események