Én, te, mi - párkapcsolati komédia

2023-11-24T18:00:00.000Z
Nov
24

Program

Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Van-e jó módszer a házimunka felosztására? Nevelheti-e másképp a gyereket a nagymama, mint a szülők? És ha a férfi nyitott házasságot akar? Az előadás célja, hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni - és nevetni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.

Előadásunk interaktív, a nézőknek lehetősége van kifejteni gondolataikat, meglátásaikat a jelenetek kapcsán, sőt, egy ponton arra is lehetőségük van, hogy egy bizonyos jelenet szereplőit „instruálják”, és javaslataik alapján a színészek újra eljátsszák a jelenetet. A megszólalás azonban teljesen önkéntes!

Helyszín

KuglerArt Szalon Gallery and Shop

KORTÁRS ROMA MŰVÉSZETI GYŰJTEMÉNY A ROMA MŰVÉSZEKÉRT Galériánk a cigány képzőművészet, népművészet és iparművészet együttes bemutatását, támogatását tűzte ki céljául. A cigány képzőművészet korunkban született meg és formálódik napjainkban is. Ma már több, mint ötven, magát cigányként vagy romaként meghatározó művész alkotásai szerepelnek magyar múzeumok, kiállítótermek anyagában. Kőszegi Edit filmrendezőnő most létrejött magángalériájában ezen művészek legjobb alkotásai láthatóak és egyben meg is vásárolhatóak. A jelenlévő festmények törzsanyaga bemutatkozott már a Magyar Nemzeti Galériában, a Néprajzi Múzeumban, Pekingben, s az UNESCO égisze alatt New Yorkban és Párizsban, s legutóbb Passauban és Stockholmban. A roma népi kultúra tárgyi emlékeit is gyűjtjük. Az autentikus cigány népművészeti tárgyak mellett a tradíció és modernitás jegyében készült iparművészeti alkotások is szerepelnek a Galéria anyagában. A témához illeszkedő zenei és néprajzi filmek, könyvek, albumok gazdagítják a kínálatot. Szalonként működve, változatos programok keretében teret adunk fiatal művészek bemutatkozásának – különféle művészeti ágakban. A Galéria Budapest belvárosában, a Deák Ferenc tér tőszomszédságában, egy impozáns lakásban működik. A gyűjteményt és a programokat folyamatosan bővítjük, szeretettel várjuk támogató érdeklődését.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.