Blanka, Mankind, Katamii

2023-12-08T22:00:00.000Z

Miután olyan neves helyszíneket hódított meg, mint a Berghain, a Tresor Berlin és a Fabrika Madrid, a fenomenális BLANKA most az Aetherben debütál Magyarországon!

Dec
08

Program

BLANKA a spanyolországi Córdobából származik, jelenleg Berlinben él. Stílusát spanyol származása meleg, egzotikus tájakra emlékeztető, hangzásbeli mintázatokkal csavart, meleg, egzotikus tájakra utaló jegyekkel ruházza fel, amelyek minden közönséget elvarázsolnak. Társával, Angiomával együtt a Room Trax nevű kiadó és multidiszciplináris rendezvénysorozat élén áll, amely a berlini és barcelonai szcénát egyaránt felpezsdíti. Képzett DJ-ként és producerként olyan neves kiadóknál jelentkezett, mint a Setaoc Mass SK_eleven és a Slam tartós Soma Records, igazolva ezzel stúdiótudását.

BLANKA tehetségére széles körben felfigyeltek a techno szcénában, ami olyan globális intézmények meghívásaihoz vezetett, mint a berlini Berghain, Tresor, Fabrik Madrid, Elysia Basel, Radion/ Bret/ Lofi Amszterdamban, Garbicz Festival - hogy csak néhányat említsünk. Az ő útja tele van biztos ígéretekkel, és hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy ezt a különleges művészt először láthatjuk vendégül Magyarországon.

Helyszín

AETHER Club

Táncolni az örökkévalóságig a hétker centrumában: techno pénteken, house szombaton az Aetherben.

Kapcsolódó események