Beat On The Brat 10. születésnap

2023-12-09T22:00:00.000Z

10 éve van Beat

2013 végén indult a Nyár utcában, vagy a Nagydiófában. Amelyik kapu épp nyitva volt. Eleinte random szerveződtek a hétvégi bulik, aztán lassan kialakult némi rendszer. Megismételhetlen koncept partik és szombat esti házibulik váltották egymást.

A témák és műfajok szerencsére sosem fogynak el: pop, indie, elektronika, disco, house, new wave, (post) punk, hiphop, italo disco, electroclash, (northern) soul, bigbeat, heavy metal, happy hardcore, rock and roll revival, gay, halott popsztárok, pszichedelika, neue deutsche welle, foci vébé, yé-yé, magyar beat, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, (00’s), xmas, after, Motown, hippi, Bowie, Prince és Morrissey, régi és új zenék. Péntekenként ki lehetett fogni szokatlant, a szombat valamivel kiszámíthatóbb volt. A váratlan hontalanság sem vette kedvünk. Befogadtak minket a város különböző klubjai.

2023. december 9-én a Toldiban megpróbáljuk lenyomni a Beat On The Brat 10 éve alatt legtöbbször lejátszott 100 számot. Nem biztos, hogy sikerülni fog, de igyekezni fogunk.

Dec
09

Program

DJ pultban a Beat On The Brat rezidensei: Janesz, Beni, Miki és Misi.

Éjfél előtt érkezők kapnak meglepi ajándékot.

Belépő / Entry: 2500 Ft

Ui1:

A BOTB elődjének tekinthető Gumipop partisorozat pontosan 10 évig működött.

Ui2:

A történelmi hűség kedvéért: a BOTB Classics buliest 2015 március 7-én kezdődött. Ha 10 éves lesz, azt is megünnepeljük!

Helyszín

Toldi

Nappal mozi, este klub, menjél el, hogy jól megtudd.

Kapcsolódó események