Apu Ideges- Évzáró Koncert w/Grounge Act

2023-12-29T18:00:00.000Z

‹› APU IDEGES ‹›

Az Apu Ideges Zenekar 2011-ben alakult Debrecenben, azonban pár év múlva már Budapesten folytatódtak a próbák.

A kezdetekben punk rock feldolgozásokat játszó zenekar lendülete és lelkesedése az évek során nem csökkent, sőt, egyre inkább érezni a húzást mind a tagokban, mind a zenében. Nem lehet néhány szóban leírni a zenekar stílusát. Talán igaz rá a „punk-rock”, vagy a „bulizós, dallamos punk”, de az igazság az, hogy ennél sokkal több.

A zenekar nagy hangsúlyt fektet az élő megszólalásra, mind a feeling, mind minőség tekintetében. A dalok részletekbe menő kidolgozása fontos szerepet játszik a zenekar életében, a billentyű, és időnként egy-egy vendég hangszer abszolút különleges stílust kölcsönöz a daloknak. A gyors és dallamos punk rock témák, a metálos betétek, néha líraibb részek mind-mind megtalálhatók

a zenekar előadásaiban. Hangulat tekintetében is találunk szélsőségeket egy koncerten, de a saját dalokban, és átdolgozásokban van mégis valami közös, amitől az Apu Ideges az ami, ha lassú ha gyors a dal. Ezt szeretjük, ettől különleges.

A koncerteken hallható dalok még nincsenek rögzítve stúdió minőségben, így különösen fontos elmenni egy Apu Ideges koncertre.

Reméljük mindenki eljön, aki szereti az élőzenét, és vágyik egy kis igazi lazításra, kikapcsolásra, nevetésre, szórakozásra, és persze zúzós Rock’n’Rollra!

Dec
29

Program

‹› GROUNGE ACT ‹›

A Grounge Act csodálatos utazásra hívja Önöket, ahol a kemény hangzás és feszes ritmusok gyújtotta rakétákon szárnyalva a sztratoszférába jutunk el.

MENETREND

19.00 kapunyitás

20:00: Grounge Act

21:15: Apu Ideges

23.30 koncertek vége + utolsó kör!

24.00 záróra

Belépő: 2000 Ft

Hallgasd meg

Kapcsolódó események