Belső Parancs X Borg

2023-12-02T19:00:00.000Z

A tél első koncertje a fotelgrunge-tól az űrbe lőtt trash metálig, Belső Parancs és Borg szombat este 20-tól az Aurórában!

Dec
02

Program

BELSŐ PARANCS:

A Belső Parancs jelenleg egy négy tagú rockzenekar.

Tagjai: Vadász „Daddycool” László (gitár, orgona),

Fejős „Kakadu” Ádám (dobok),

Studt „Várjá!Várjá'!” Bálint (basszusgitár, vokál),

illetve Toroczkay „Kancellár” András (gitár, ének).

A „Bépari” zenéje instant fogyasztható, eldobható, mint az epershake. Szövegvilága ehhez illeszkedően faék egyszerűségű és iróniamentes, simulékony és őszintétlen. Hangszereiket gerjedés-, illetve zajmentesen, kellemesen, a modern zenehallgató minden igényét szem előtt tartva, azokat kielégítve szólaltatják meg, igyekezve a lehető legtöbb kompromisszumos lehetőséget kiaknázni. Hamarosan nagylemezzel jelentkeznek, amelynek zsánere trópikus power coolrock lesz, ahol saját dalaikat dolgozzák fel, valamint újabban komponált felvételekkel jelölik újra a területüket.

BORG:

Az űrbe lőtt thrash metal. A vonatkozó kísérlet olyan komponenseket tárt fel, mint az 'ambient', a 'drone', a 'doom' és a 'noise' (Terjék - Fogl, 2022). A visszamaradó minta körül észlelt jelenségek egy második kutatás elvégzését vonták maguk után (Bart et al., 2023). Utóbbi bemutatásáról előrebocsátható: basszus, 14 hangszórón.

Helyszín

Auróra

Alkotótér | Bázis | Klub. Az Auróra közösségi tér egy önkormányzó kultúrközösségi központ budapesti Auróra utcában, a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében.

Kapcsolódó események